Zuurbestendig beton

Voor zuurbestendig beton gaat u naar Betonvloeren de Ronde. Als betonspecialist hebben wij vele ruimtes voorzien van betonnen vloeren. Omdat we veel in de agrarische sector werken hebben we ook veel ervaring met zuurbestendig beton.

Zuurbestendig beton voor de agrarische sector

Een betonvloer is geschikt voor uiteenlopende ruimtes en panden. Zo is beton ideaal als vloer in bijvoorbeeld een woonhuis, kantoor, winkel, showroom of school. Beton wordt echter ook veel gebruikt in de industriële en agrarische sector.

In de agrarische sector maken we veelal gebruik van zuurbestendig beton. Het zal geen verrassing zijn dat zuurbestendig beton bestand is tegen zuur. Daarnaast is het bestand tegen zouten, chloriden, sulfaten en andere chemicaliën. Dit maakt het type beton zeer ideaal in de agrarische sector. Ook omdat het geschikt is voor verschillende ondergronden en erg makkelijk te onderhouden is.

Voor hoogwaardig en zuurbestendig beton

Betonvloeren de Ronde kan grote en kleine vloeren creëren met zuurbestendig beton. Dit type beton is ook geschikt voor erfverharding. Een betonnen erf is natuurlijk veel prettiger om op te werken of te rijden. Het biedt een goede fundering voor zware machines en transportmiddelen. Daarnaast geeft het uw erf een verzorgd uiterlijk.

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer