Woonbeton

Wilt u thuis een mooie, strakke betonnen vloer aanleggen, dan kunt u bij Betonvloeren De Ronde terecht voor zeer sterk en duurzaam woonbeton! Wij leggen betonvloeren bij zowel bedrijven als in huizen en kunnen dat op verschillende manieren voor u doen. Het storten van een fundering deden we altijd al, maar waar we ons de laatste jaren steeds meer mee bezig houden is het aanleggen van een dichte en strakke betonnen vloer in woningen. Hierbij kunt u zelf bepalen wat de kleur van de vloer wordt. Voegt u geen kleur toe, dan krijgt de vloer een moderne en industriële uitstraling. Dit wordt ook wel de ‘beton-look’ genoemd. Vanwege de hoge slijtvastheid en duurzaamheid worden betonvloeren ook steeds vaker aangelegd in winkels en kantoren.

Virtuele rondleiding

Woonbeton laten vlinderen voor een bijzonder effect

Als u woonbeton bij u thuis laat aanleggen dan kunt u ervoor kiezen om het te laten vlinderen. Nu horen wij u al denken: ‘Vlinderen, wat is dat’? Nou, het is een andere benaming voor een monolithische afwerking. Kiest u voor deze afwerking dan wordt het beton tijdens de uitharding helemaal glad gestreken, wat resulteert in een dichte en gladde vloer. Laat u uw nieuwe vloer vlinderen, dan heeft dat veel voordelen. Zo’n vloer is namelijk stofvrij, zeer slijtvast, gemakkelijk te reinigen en is zeer intensief te gebruiken vanwege zijn hoge duurzaamheid.

Uw oude vloer laten vervangen door woonbeton, wat kost dat?

Wilt u een vloer van woonbeton aan laten leggen en bent u benieuwd wat dat kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dat kunt u simpel en snel doen door uw gegevens en voorkeuren in te vullen, waarna wij u laten weten wat het aanleggen van woonbeton kost.

Virtuele rondleiding