Woonbeton

Als vloerenspecialist is Betonvloeren de Ronde gespecialiseerd in het aanleggen van woonbeton. Woonbeton geeft uw woning een gladde, strakke en sterke vloer met een unieke uitstraling. Geen wonder dat woonbeton steeds populairder wordt!

 

 

De vele mogelijkheden van woonbeton

De vraag naar woonbeton wordt steeds groter. Niet alleen woningeigenaren vragen er naar, maar ook bedrijven. Ook wordt woonbeton steeds vaker gebruikt in de tuin. Wij kunnen ons vinden in deze ontwikkeling aangezien woonbeton een stevige, dikke en strakke vloer creëert. Het geeft iedere woning, tuin en ieder bedrijf een industriële en toch luxe uitstraling. Gaat u liever voor een andere look? Woonbeton kan op verschillende manieren worden afgewerkt en kan worden voorzien van kleur. Het beton is dus perfect af te stemmen op uw interieur en uw smaak.

Naast het uiterlijk is woonbeton erg populair vanwege de kwaliteit en duurzaamheid. Beton is super sterk en gaat jaren mee. Helemaal wanneer u de vloer goed laat afwerken door onze specialisten.

Woonbeton afwerken voor een lange levensduur

U kunt ervoor kiezen om de betonvloer te laten vlinderen voor een mooie en duurzame afwerking. Als het beton hard genoeg is schuurt de vlindermachine de betonvloer open. Dit wordt bestrooid met een toplaag. Dit kan in verschillende hardheden worden aangebracht. Vervolgens wordt de toplaag bij geschuurd waarna de vloer kan worden gepolijst en glad gestreken. Dit resulteert in een dichte en gladde vloer. Een gevlinderde vloer is stofvrij, zeer slijtvast, gemakkelijk te reinigen en is zeer intensief te gebruiken vanwege zijn hoge duurzaamheid.

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer