Woonbeton Twente

Spreekt een vloer van woonbeton u aan? Laat u eens informeren door Betonvloeren de Ronde. Als specialist in betonnen vloeren kan Betonvloeren de Ronde onder andere woonbeton storten en afwerken. Wij bedienen particulieren en bedrijven in heel Nederland en dus ook in Twente.

Bekijk onze diensten

Voor duurzaam en modern woonbeton in Twente

Woonbeton wordt steeds populairder. De zogenaamde betonlook is dan ook helemaal in op dit moment. Beton creëert namelijk een unieke en industriële look. Houdt u hier niet van? Dan kunnen we de vloer een kleur geven. Zo kunnen we de vloer perfect afstemmen op het interieur van uw woning in Utrecht. Waar u ook voor kiest een vloer van woonbeton geeft uw woning in Twente een strak en modern uiterlijk.

Naast het uiterlijk is woonbeton populair om het erg duurzaam is. Beton is ontzettend sterk en wordt strak gelegd. Met de juiste afwerking is de vloer bestand tegen vocht, stof en intensief gebruik.

Laat uw woonbeton in Twente duurzaam afwerken

Betonvloeren de Ronde is al sinds 2000 de betonvloer specialist in Twente. Onze kennis en ervaring is een garantie voor kwaliteit en service. We gaan nauwkeurig te werk zodat u jaren kunt genieten van uw vloer.

Een belangrijk onderdeel in het plaatsen van woonbeton is de afwerking. Een goede afwerking zorgt ervoor dat de vloer stofvrij, slijtvast en makkelijk te onderhouden is. Betonvloeren de Ronde raadt klanten aan om de vloer te laten vlinderen. Deze afwerking creëert een strakke en gladde look en maakt de vloer gereed voor intensief gebruik.

Contact ons

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer