Sterke en duurzame garagevloer bij u thuis aan laten leggen

 

Wilt u bij u thuis een nieuwe garagevloer laten aanleggen? Betonvloeren De Ronde helpt u daar graag bij! Wij zijn specialist in betonwerk en kunnen op dat gebied vrijwel alles voor u betekenen. Ons expertisegebied is enorm breed. We hebben namelijk veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Zo hebben we betonnen vloeren aangelegd bij fabriekshallen, wasstraten, groothandels en niet te vergeten bij de mensen thuis. Het aanleggen van een garagevloer voeren wij daarom zonder probleem voor u uit. Als de vloer eenmaal opgeleverd is, hoeft u er niets meer aan te doen en kan-ie gelijk worden gebruikt. U zou daarna nog kunnen kiezen om bijvoorbeeld betonnen coatings op de nieuwe betonnen vloer te leggen.

Monolithische afwerking van uw nieuwe garagevloer

Voordat een garagevloer wordt aangelegd kunt u aangeven of u een monolithische afwerking wilt of niet. Met een dergelijke afwerking wordt de vloer tijdens het uithardingsproces nog eens extra glad gestreken. Het resultaat is een mooie, strakke en dichte garagevloer. Kiest u voor een monolithische afwerking dan levert u dat veel voordelen op. Een dergelijke vloer is namelijk stofarm, heeft weinig onderhoud nodig, is gemakkelijk schoon te maken en is zeer slijtvast. Bovendien is zo’n garagevloer vanwege zijn duurzaamheid zeer intensief te gebruiken.

Het kostenplaatje van een nieuwe garagevloer van beton

Als u een garagevloer van beton door Betonvloeren De Ronde zou laten aanleggen, hoeveel zou u dat dan kosten? Daar komt u heel snel achter als u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Dat kan simpel en snel via ons online offerteformulier. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze behulpzame medewerkers.

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer