Design vloer

Wilt u een echte design vloer van woonbeton laten plaatsen in uw woning of pand? Als specialist in betonnen vloeren is Betonvloeren de Ronde uw partner in deze! Wij plaatsen design vloeren in heel Nederland en komen ook graag uw kant op.

Design vloer passend bij uw woning of pand

Woonbeton wordt steeds populairder in Nederland. Met woonbeton wordt een moderne, strakke en luxe vloer gecreëerd, daarom spreken wij ook wel van een design vloer. Een design vloer van beton kan worden afgewerkt op verschillende manieren, waarbij uw kan kiezen voor verschillende structuren en kleuren. Zo kunt u de designvloer perfect afstemmen op uw smaak en de rest van uw interieur. Houdt u juist van die echte betonlook? Dan kunnen we de vloer ook afwerken met een doorzichtige toplaag of bijvoorbeeld een grijze of bruine gloed.

Een duurzame en sterke design vloer

De afwerking van beton is zoals hierboven omschreven bepalend voor de kleur en structuur. Maar ook de hardheid en levensduur wordt bepaald door de afwerking. Zo kunnen wij de toplaag aanbrengen tot het de gewenste hardheid bereikt. De toplaag zorgt er tevens voor dat de vloer bestand is tegen een stootje. Uw vloer blijft krasvrij, slijtvast en makkelijk te reinigen.

Onze specialisten hebben vele betonnen vloeren gestort en afgewerkt tot echte design vloeren, dus zij kunnen u uitgebreid adviseren over kleur, structuur en hardheid. Dankzij hun ervaring en kennis kunt u bij Betonvloeren de Ronde rekenen op kwaliteit en service.

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer