Design betonvloer

Een design betonvloer maakt uw huis of pand helemaal af! Als specialist in betonvloeren is Betonvloeren de Ronde zeer ervaren in het storten en afwerken van design beton voor vloeren in woningen, tuinen en bedrijfspanden. Betonvloeren de Ronde is gevestigd in Ommen, maar levert in heel Nederland.

Design betonvloer voor een unieke uitstraling in iedere ruimte

Meer en meer woningeigenaren kiezen voor een design betonvloer. Design beton is niet alleen geschikt voor woningen, maar een betonvloer is ook zeer geschikt voor de tuin. Ook bedient Betonvloeren de Ronde veel bedrijven. Een design betonvloer is ideaal voor een kantoorpand, een winkel of showroom, maar ook voor bedrijven in de agrarische sector. Beton is namelijk erg sterk, makkelijk te onderhouden en duurzaam.

Naast deze kwaliteiten heeft design beton een prachtig uiterlijk. Het geeft iedere ruimte een moderne en luxe uitstraling. U kunt ervoor kiezen om het beton te laten bewerken met een gekleurde toplaag. Zo creëren we een vloer die perfect past bij de rest van uw woning, tuin, bedrijfspand of werkplaats. Gaat u liever voor de industriële beton look? Dan kunnen we de design betonvloer bewerken met een doorzichtige laag. Zo is de vloer goed beschermd, maar houdt het zijn eigen kenmerkende look.

Voor een duurzame design betonvloer waar u jaren van kunt genieten

De mogelijkheden met design beton zijn eindeloos. Betonvloeren de Ronde kan kleine en grote betonvloeren creëren voor iedere ruimte. Wij zijn dankzij onze kennis en ervaring namelijk erg veelzijdig en flexibel. Daarnaast gaan we altijd voor kwaliteit, zodat u jaren kunt genieten van uw design betonvloer. Wij zorgen ervoor dat de vloer strak wordt gelegd en bestand is tegen intensief gebruik.

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer