Design betonvloer

De Ronde Betonvloeren geeft u met design betonvloeren ruimte en eenvoud in de behoefde van de mens. Deze design betonvloer is zeker niet kil of koud. Met De Ronde Betonvloeren wordt een prachtige design betonvloer tot stand gebracht die voldoet aan de wensen van de klant. Design betonvloeren nemen steeds meer in populariteit toe. En dat is niet zo verwonderlijk. Het is makkelijk te onderhouden. En daarnaast geeft het uw interieur een strak en ruimtelijke karakter. Kleur en hardheid alsmede oppervlakte structuur bepaald worden met de klant samen. Een goed vakkundig advies ligt natuurlijk voor de hand bij De Ronde Betonvloeren. Tenslotte moet de klant bekend maken welke eisen er zijn voor de gewenste betonvloer. En wordt samen met De Ronde Betonvloeren een vloer gekozen in de gewenste kleur en met de gewenste eigenschappen. Desgewenst kunnen de betonvloeren afgewerkt worden met een afwerklaag. Deze laag maakt de vloer harder en zorgt voor een nog grotere duurzaamheid.

Design betonvloeren worden onder andere toegepast in:

  • Winkels
  • Showrooms
  • Woonhuizen
  • Scholen
  • Kleedruimtes
  • Industrie

Het is mogelijk om de kleur zelf te bepalen. In principe zijn alle kleuren mogelijk en bespreekbaar. Het aanbrengen van een design betonvloer vereist een goede ondergrond om een lange levensduur te waarborgen. Wel is het een aanrader om vloerverwarming aan te brengen. Design beton is beter en slijtvaster dan gietvloeren met een betonlook. Door de ideale combinatie van eenvoudig onderhoud en de enorme slijtvastheid en krasvastheid is een designvloer een van de meest geschikte woonvloer voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Door de opbouw van zand en mineralen in de oppervlaktestructuur heeft een design betonvloer een iets minder strakke uitstraling dan bijvoorbeeld een gietvloer. Maar is juist hierdoor wel veel sterker en slijtvaster dan een een gietvloer.

Een gietvloer is ook niet krasvast een woonbeton designvloer wel en juist daarom wordt er door gezinnen met kinderen of huisdieren veelal gekozen voor een designvloer. Een designvloer is ook makkelijker in onderhoud. Tevens zijn deze vloeren slijtvast, warm (vloerverwarming) en hygiënisch. Designvloeren hebben een zeer lange levensduur.