Design beton

Voor een vloer van hoogwaardig design beton gaat u naar Betonvloeren de Ronde. Als specialist in beton hebben we veel ervaring met design beton. Wij leveren in heel Nederland.

Design beton voor iedere ruimte

Design betonvloeren worden steeds populairder. Wij kunnen deze ontwikkeling goed begrijpen, daar design beton vele voordelen met zich meebrengt. Allereerst geeft het uw interieur een strak en ruimtelijke uitstraling. Vandaar ook de naam ‘Design beton’. De kleur en structuur van het beton kunt u zelf bepalen. Zo kunt u de vloer perfect afstemmen op de rest van uw interieur. Uiteraard kunnen onze specialisten u hierover adviseren.

Beton wordt echt niet meer alleen gebruikt in grote werkruimtes. Design beton is toe te passen in bijvoorbeeld woonhuizen, kantoren, winkels, showrooms en scholen, maar ook in agrarische en industriële sector. Wij kunnen kleine en grote beton vloeren creëren, wat u maar wilt. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij veelzijdig inzetbaar en leveren altijd kwaliteit.

Voor duurzaam design beton

Voor het aanbrengen van een design betonvloer is een goede ondergrond vereist om een lange levensduur te waarborgen. Het is een aanrader om vloerverwarming aan te brengen, daar beton koud aan kan voelen.

De hardheid en duurzaamheid van de vloer wordt mede bepaald door de afwerking. Onze specialisten brengen een toplaag aan die de gewenste hardheid creëert en ervoor zorgt dat de vloer tegen een stootje kan. De toplaag maakt de vloer krasvrij, slijtvast en makkelijk te onderhouden. Op een vloer van design beton kan vol op worden geleefd en dat is natuurlijk waar een vloer voor bedoeld is.

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer