Betonvloer Zwolle

Voor uw betonvloer in Zwolle kunt u terecht bij Betonvloeren de Ronde. Al ruim tien jaar gespecialiseerd in betonvloeren biedt het bedrijf een passende service voor zowel particulieren als bedrijven, bij zowel grote als kleine projecten. Het ervaren betonbedrijf kan de betonvloer in Zwolle passend op maat maken, zodat het voldoet aan de benodigde wensen van uw bedrijf of woning.

Bekijk onze diensten

Betonvloer Zwolle door vast team van specialisten

Betonvloeren de Ronde beschikt over een vast team van specialisten welke uitstekend op elkaar ingespeeld zijn. De verschillende vakmensen kunnen kleine en grote klussen gezamenlijk perfect uitvoeren waarmee de beste kwaliteit bij de realisatie van de betonvloer in Zwolle wordt nagestreefd. Na het storten wordt de betonvloer op passende wijze monolithisch afgewerkt door het zogenoemd vlinderen. Zo kan er een slijtvaste toplaag en een gewenste gladheid van de betonvloer Zwolle worden gerealiseerd.

Complete realisatie van uw betonvloer in Zwolle

Voor het compleet leggen van een betonvloer in Zwolle kan Betonvloeren de Ronde u van dienst zijn. Van isolatie tot bewapening, van de vloer storten tot het afwerken van het beton. Met de jarenlange ervaring kan het betonbedrijf zowel particulieren als bedrijven perfect voorzien van kwaliteit betonvloeren. Ook kunt u bij Betonvloer de Ronde terecht voor inkoop van beton en aanverwante producten, om zelf de werkzaamheden voor de betonvloer uit te voeren. De specialisten kunnen u voorzien van passend advies om de juiste vloer te realiseren bijpassend aan uw woning of bedrijf. Voor uw kwaliteit betonvloer Zwolle gaat naar Betonvloeren de Ronde.

Contact ons

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer