Betonvloer Kampen

Voor professionele realisatie van een betonvloer in Kampen kunt u terecht bij Betonvloeren de Ronde. Ruim 10 jaar is het betonbedrijf gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van betonvloeren in Kampen en omgeving voor particulieren en bedrijven. Hierbij richt Betonvloeren de Ronde zich op bedrijven uit alle sectoren waarmee het ook op een goede manier van dienst kan zijn bij de realisatie van industrievloeren en betonproducten voor agrarische bedrijven. Of het nu gaat om een showroom, garage, hokinrichting of vloer van uw woning, Betonvloeren de Ronde biedt passende service bij alle kleine en grote klussen in Kampen en omgeving.

Bekijk onze diensten

Betonvloer Kampen met passende en efficiënte uitvoering

Waar bij het storten van een grote betonvloer gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld een betonpomp en de afwerking wordt gerealiseerd met een mechanische trilplaat en vlindermachine, wordt bij het storten van een kleine betonvloer bijvoorbeeld gebruik gemaakt van kruiwagens en de afwerking bijvoorbeeld gerealiseerd met een handspatel. Bijpassend aan ieder soort opdracht beschikt Betonvloeren de Ronde over een allround expertise en veelzijdig materiaal om de betonvloer op maat te realiseren in Kampen of omgeving.

Isolatie, bewapening, storten en afwerking van betonvloer in Kampen

Betonvloeren de Ronde beschikt over de kennis en ervaring om alle werkzaamheden omtrent het plaatsen van een betonvloer in Kampen of omgeving op vakkundige wijze uit te voeren. De bewapening van de vloer wordt deskundig uitgerekend voor het juiste behoud van uw betonvloer. Bij vloeren met een zware belasting zoals in industrie en agrarische bedrijven is een juiste bewapening belangrijk om scheuren in de betonvloer te voorkomen. In iedere situatie wordt er met deskundigheid gekeken naar de juiste aanpak bij de realisatie van de betonvloer. Voor uw betonvloer in Kampen of omgeving gaat u naar Betonvloeren de Ronde.

Contact ons

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer