Betonvloer isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie. Meestal is dit niet ingrijpend. De verschillen in isolatiemateriaal zijn klein. Denk hierbij aan het soort en/of de isolatiewaarde. De energiebesparing is altijd groot, ongeacht welk type isolatie u ook kiest. Wij werken echter altijd met drukvaste isolatiematerialen, die geschikt zijn voor onder een betonnen vloer.

U kunt jaarlijks veel gas besparen op stookkosten door isolatie aan te brengen op de begane grond mocht deze nog niet geisoleerd zijn. Deze besparing vermindert de uitstoot van CO2. Daarnaast levert vloerisolatie ook meer comfort op in uw bedrijfshal, garage, woning wegens een gelijkmatiger temperatuur en minder vocht.

Betonvloeren De Ronde is gespecialiseerd in betonvloeren zo ook het isoleren, bewapenen en storten van betonnen vloeren. Het voorbereiden van de stort en het storten zelf kunnen wij voor u verzorgen. Onze ruime ervaring in combinatie met onze professionele aanpak en materialen geeft ons hierbij een voorsprong.