Betonvloer Hoogeveen

Voor het leggen van een betonvloer in Hoogeveen gaat u naar de specialisten van Betonvloeren de Ronde. Het ervaren team realiseert betonvloeren in Hoogeveen voor bijvoorbeeld woonhuizen en garages, maar ook betonvloeren voor bedrijven uit alle bedrijfssectoren. Voor ieder soort klant kan een passende en functionele betonvloer gelegd worden, welke voldoet aan de wensen van de klant.

Bekijk onze diensten

Betonvloer Hoogeveen voor particulieren en bedrijven

Betonvloeren de Ronde heeft onder andere jarenlange ervaring in het leggen van industrievloeren en het realiseren van betonproducten voor agrarische bedrijven. Bij betonproducten bij dergelijke bedrijven is het van belang dat het beton van duurzame en stevige kwaliteit is. Betonvloeren De Ronde kan een stevige en goede ondergrond realiseren en geeft daarbij advies op maat. Ook voor woningen biedt Betonvloer de Ronde een passende manier van storten en afwerking van de betonvloer in Hoogeveen. Wij kunnen particulieren en bedrijven van dienst zijn met de werkzaamheden van begin tot eind omtrent betonvloeren in Hoogeveen:

  • Betonvloer isolatie
  • Betonbewapening leggen
  • Beton storten
  • Betonvloeren afwerken

Ook design beton of woonbeton voor uw betonvloer Hoogeveen

Betonvloeren de Ronde is al jarenlang specialist in alle werkzaamheden voor het compleet plaatsen van betonvloeren in Hoogeveen en omgeving. Naast het leggen van standaard betonvloeren is ook het leggen van design- of woonbeton mogelijk. Met design- of woonbeton worden mooie, strakke betonvloeren gerealiseerd waarmee een ruimtelijk karakter aan de ruimte wordt gegeven. Als klant bepaalt u de kleur en de wensen in afwerking van uw betonvloer in Hoogeveen. Naar wat voor soort vloer u ook op zoek bent, voor de realisatie van uw betonvloer in Hoogeveen gaat u naar Betonvloeren de Ronde.

Contact ons

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer