Sterke en duurzame garagevloer bij u thuis aan laten leggen

 

Voor vakwerk en kennis voor een betonvloer in Emmen gaat u naar de specialisten van Betonvloeren de Ronde. Er wordt vakwerk geleverd bij het plaatsen van uw betonvloer Emmen, doordat de verschillende specialisten kennis en kunde hebben op gebied van:

  • Betonisolatie
  • Betonbewapening
  • Betonvloer storten
  • Betonafwerking
  • Betonvloer vlinderen
  • Verkoop van beton en bijbehorende betonproducten
Bekijk onze diensten

Allround expertise voor uw betonvloer in Emmen

Van betonisolatie tot betonafwerking, van begin tot eind beschikken de specialisten over de passende oplossing voor iedere opdrachtgever. Hierbij wordt er gestreefd naar hoogwaardige kwaliteit en wordt er een slijtvaste betonvloer gerealiseerd voor optimaal behoud. Bij het plaatsen van een betonvloer in Emmen of omgeving wordt rekening gehouden met uw wensen en biedt Betonvloeren de Ronde maatwerk bij de realisatie van uw vloer.

Efficiënte aanpak met vakmanschap bij betonvloer Emmen

Betonvloeren de Ronde richt zich op een efficiënte aanpak bij betonvloeren. Voor betonbewapening wordt er een deskundige berekening gemaakt om mogelijke scheuren in de betonvloer beheersbaar te maken. De betonbewapening wordt gerealiseerd met een bewapening net, staalvezels of kunststofvezels. Bij de uitvoering van het beton storten kan onder andere gebruik gemaakt worden van een betonpomp, kubel of goot. Na het storten wordt het de vloer afgewerkt met een mechanisch trilplaat en vervolgens kan er gebruik gemaakt worden van afwerking met een vlindermachine. Hiermee wordt de betonvloer in Emmen of omgeving slijtvast gemaakt en naar wens kan de vloer een passende structuur worden gegeven. Voor vakmanschap en een efficiënte aanpak bij plaatsing van uw betonvloer Emmen gaat u naar Betonvloeren de Ronde.

Contact ons

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer