Betonvloer Emmeloord

De passende betonvloer in Emmeloord voor uw bedrijf of woning vindt u bij Betonvloeren de Ronde. Dit betonbedrijf plaatst betonvloeren voor bedrijven en particulieren met een team van verschillende vakmensen met jarenlange ervaring in de realisatie van betonvloeren. Zo kunnen we van begin tot eind de betonvloer in Emmeloord of omgeving voor u realiseren maar u kunt ook bij ons terecht voor de inkoop van beton en verschillende betonbenodigdheden.

Bekijk onze diensten

Betonvloer Emmeloord met vakkundige plaatsing voor optimaal behoud

Betonvloeren de Ronde is gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent het plaatsen van betonvloeren. Bij het leggen van een betonvloer in Emmeloord wordt bijpassend materiaal en de juiste techniek toegepast om de duurzaamheid van de betonvloer voor de locatie te waarborgen. Van begin tot eind zijn er verschillende vakmensen voor de volgende werkzaamheden:

  • Betonvloer isolatie wordt uitgevoerd met drukvaste isolatiematerialen. Betonvloer isolatie levert meer comfort en vermindert het verlies van warmte.
  • Betonbewapening vermindert de spanningen in de betonvloer en kan scheuren in de betonvloeren voorkomen. Voor betonbewapening heeft u de keuze in de toepassing van een bewapening net, staalvezels of kunststofvezels.
  • Beton storten wordt veelal uitgevoerd met behulp van een betonpomp, maar afhankelijk van de locatie kan het storten van beton tevens worden uitgevoerd met kruiwagens, goot of kubel.
  • Betonafwerking wordt bij grotere betonvloeren uitgevoerd met een handvlindermachine of een dubbele vlindermachine. Met de juiste afwerking kunnen er verschillende structuren worden gerealiseerd, zoals bezemstreek, ruw stort, antislip en monoliet.

Betonvloer Emmeloord van kwaliteit door betonvloer specialisten

Het plaatsen van een betonvloer in Emmeloord wordt uitgevoerd volgens wettelijke regelingen NEN-EN206.1/NEN 8005 en BRL 1801-2004. De keurmerken en certificaten van het betonbedrijf garanderen een kwaliteit uitvoering van betonvloeren. Voor uw betonvloer Emmeloord gaat u naar Betonvloeren de Ronde.

Contact ons

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer