Betonvloer Drachten

Voor het vakkundig laten plaatsen van een betonvloer in Drachten gaat u naar gespecialiseerd betonbedrijf Betonvloeren de Ronde. Met een team van verschillende specialisten welke perfect op elkaar ingespeeld zijn, wordt met vakmanschap de betonvloer in Drachten geplaatst.  Betonvloeren de Ronde heeft ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van betonvloeren en houdt zich bezig met zowel kleine als grote betonprojecten voor particulieren en bedrijven.

Bekijk onze diensten

Betonvloer Drachten met plaatsing op maat

De kwaliteit van uw betonvloer wordt gewaarborgd door de kennis en kunde en het hoogwaardige materiaal waarmee de betonvloeren gelegd worden. Uw betonvloer in Drachten of omgeving kan van begin tot eind op passende wijze gerealiseerd worden. Wanneer u dit wenst, kunnen we ook samen met u de vloer plaatsen. Zo kunt u ook bij Betonvloeren de Ronde terecht voor de inkoop van beton en andere betonbenodigdheden voor uw betonvloer in Drachten.

Betonvloer Drachten of betonfundering van hoge kwaliteit

Naast de realisatie van de betonvloer kan bij Betonvloeren de Ronde ook betonfundering gerealiseerd worden. Van het uitgraven en maken van de bekistingen tot het vakkundig storten en maken van funderingen, het gespecialiseerd bedrijf beschikt over alle benodigde keurmerken en certificaten om alle werkzaamheden omtrent het plaatsen van betonvloeren en betonfunderingen met vakmanschap uit te voeren. Voor de juiste betonisolatie, betonbewapening, storten en betonafwerking bent u Betonvloeren de Ronde op het juiste adres. Er wordt voor u een passende betonvloer in Drachten met maatwerk gerealiseerd.

Contact ons

Meer informatie over onze diensten kunt u hieronder vinden.

Beton isolatie

Een effectieve manier van energiebesparing is betonvloer isolatie.

Lees meer
Beton storten

Betonbewapening

Door gebruik van beton wapening is scheurvorming in betonvloeren beheersbaar.

Lees meer
Beton storten

Beton storten

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd.

Lees meer

Betonvloer vlinderen

Betonvloeren De Ronde vlindert met diverse machine’s voor het gewenste resultaat.

Lees meer

Betonvloeren afwerken

De afwerking van de betonvloer zorgt voor een zeer slijtvaste toplaag.

Lees meer