Beton storten door een specialist

Het storten van het beton wordt vakkundig uitgevoerd en geleverd met een conform BRL 1801-2004 en NEN-EN206.1/NEN 8005. Beton wordt meestal geleverd door een betoncentrale in de kwaliteit dat voorgeschreven staat of besteld door Betonvloeren De Ronde. Het beton storten kan met de kruiwagens, goot of kubel. Maar meestal wordt een betonpomp gehuurd die de beton door een giek of leidingen ter plekke spuit.

Na het storten van het beton wordt het beton indien nodig getrild. Hierna wordt het beton met een laser op hoogte gebracht. Dan wordt het beton met een handspatel of een mechanische trilplaat nagelopen om de oneffenheden er uit te halen. Daarna kan gekozen worden voor monolitisch afwerking ( vlinderen ) of ruw te laten, als er bv. nog een cementdekvloer over komt.  Wij zijn op dat gebied flexibel in de mogelijkheden.

Met onze vakmanschap en flexibele inzet van medewerkers kunnen wij uw betonvloer of fundering snel storten. Ook de vloeistofdichte betonvloeren incl. vloeistofdicht – verklaring die vooral gelden bij wasplaatsen, tankstations en waar gewerkt word met schadelijke en/ of bodemvervuilende producten.

De prijzen van betonvloeren zijn afhankelijk van oppervlakte en gewenste dikte van de betonvloer. Ook de afwerking van de betonvloer speelt een grote rol in de prijs van betonvloeren. Met onze vakmanschap en flexibele inzet van medewerkers kunnen wij uw betonvloeren snel en tegen scherpe prijzen maken.

Uw beton fundering kan ook bij Betonvloeren De Ronde geregeld worden.

Betonvloeren De Ronde heeft verschillende vakmensen onder één dak. Hierdoor bent u verzekerd van efficiënt verloop van het bouwproject. Betonvloeren De Ronde werkt dan ook volgens alle wettelijke voorschriften op gebied van veiligheid en kwaliteit. Alle keurmerken, certificeringen en lidmaatschappen geven u als opdrachtgever garantie op kwaliteit van de werkzaamheden.

Hier enkele voorbeelden van funderingen:

 • Stroken fundering
  Een stroken fundering is een strook met wapening, waarin de beton wordt gestort.
 • Vorstrand
  Vorstrand loopt de wapening door de vloer heen. Vorstrand wordt toegepast bij kleine gebouwen, zoals garages.
 • Traditionele fundering
  Door middel van bekisting wordt een brede balk gemaakt, waarin de wapening verwerkt wordt. Hierin wordt de beton dan gestort. Na het drogen van de beton wordt de bekisting verwijderd. Traditionele fundering wordt veel in de kelders, woonhuizen en hallen toegepast.
 • Tempex fundering
  Door het gebruik van tempex tegen en onder de fundering wordt een goede isolatie gewaarborgd en energie.
 • Betonpoeren
  Een betonpoer als fundering wordt veel gebruikt bij terrasoverkappingen en buitenverblijven.